Social

(video) O femeie este căutată de Poliție pentru furt dintr-o locuință din sectorul Ciocana! Dacă recunoști această femeie apelează 112

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea femeii care apare în imaginile video, fiind suspectată de furt de la o locuitoare a capitalei. Victima în vârstă de 59 de ani a declarat polițiștilor că suspecta a venit la domiciliul acesteia și sub pretextul de ai transmite o sumă de bani a intrat în apartament.

Văzându-se în locuință și profitînd de neatenția proprietarei, suspecta a sustras mijloace bănești și mai multe bunuri, după care a părăsit apartamentul plecând într-o direcție necunoscută. Astfel prin acțiunile sale cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 3 350 lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptașa riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntîrziat poliţia la numerele de telefon: 068444456 sau 112.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să fie mai vigilenți și să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

loading...

Comments are closed.