Politic

(video) O femeie îi mulțumește lui Vlad Plahotniuc pentru ajutorul oferit pensionarilor: „Vreau să mă închin în fața dumneavoastră”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei întâlniri cu cetățenii organizate de către candidatul Partidului Democrat pentru funcția de deputat pe circumscripția 25, Victor Mândru, o doamnă prezentă la întrunire a ales să mulțumească președintelui PDM, Vlad Plahotniuc pentru suportul pe care îl oferă acesta cetățenilor noștri, mai ales pensionarilor.

Domnule Vlad Plahotniuc, vă mulțumesc din tot sufletul din partea mea și din partea la toți bătrânii cărora le-ați oferit ajutorul. Vreau să mă închin în fața dumneavoastră și în fața tuturor celor care au lucrat la acest proiect să ne ajute pe noi, cei mai în vârstă.” spune femeia în adresarea sa către Vlad Plahotniuc.

Aceasta a dorit să transmite ca liderul PDM să continue să fie la fel și să ajute bătrânii care se află într-o situație dificilă.

Clipul video a fost trimis la redacția noastră de către un cititor. Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail [email protected], sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

loading...

Comments are closed.