Social

(VIDEO) O femeie în stare de ebrietate făcută knockout de un polițist

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un polițist din statul american Miami dintr-o lovitură a liniștit o fană fotbalului american aflată în stare de ebrietate transmite lenta.ru.

Incidentul a avut loc în timpul unui meci de fotbal american. Gardienii au încercat să scoată de pe stadion o femeie agresivă aflată într-o stare de ebrietate avansată. Aceasta a încercat să scape din îmbrățișările polițiștilor și a lovit pe unul din ei cu palma peste față, reacția omului legii nu s-a lăsat mult așteptată, acesta i-a tras un pumn în fizionomie, în urma loviturii, femeia a rămas fără conștiință.

Unii utilizatorii ai internetului au spus că polițistul a exagerat și pentru gestul său trebuie numaidecât pedepsit. Iar alții din contra, au spus că femeia s-a comportat inadecvat și polițistul a procedat absolut correct. Reprezentanții departamentului de poliție a statului Miami au spus că secvența video la moment se află pe masa lor de lucru, cazul este cercetat. Totodată a devenit cunoscut faptul că femeia agresivă a fost arestată după acest incident. Acesteia i se incriminează tulburarea liniștii publice și atacarea unui angajat al poliției.

loading...

Comments are closed.