Externe

(video) O gașcă de copii a pus la pământ o echipă de polițiști din SUA, într-o bătaie cu bulgări de zăpadă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O echipă de polițiști nu a rezistat asaltului bulgărilor de zăpadă, iar poliţiştii au alunecat pe derdeluş, înfrânţi de copii.

Zăpada în exces din regiunea Seattle nu a însemnat doar necazuri şi bătăi de cap. A fost loc şi de distracţie, inclusiv pentru oamenii legii, transmite ProTV.ro

În zona orașului Seattle a nins atât de mult cum nu au mai văzut localnicii de ani buni. Ceea ce înseamnă că acum este cel mai bun moment pentru joacă în zăpadă, chiar și pentru polițiști.

Câțiva dintre ei s-au alăturat copiilor la derdeluș, în orășelul Bothell. Nimic periculos, pentru că circulația pe străduța respectivă a fost oprită, tocmai din cauza gheţuşului.

Nici comitatul Duvall nu duce lipsă de zăpadă. Iar în localitatea cu același nume distracția a fost şi mai şi. Poliția a postat un filmuleț cu o echipă care a răspuns, chipurile, la prezența unor “personaje suspecte” în parc.

Ca o veritabilă echipă SWAT, poliţiştii s-au aşezat în formaţie de intervenţie la adăpostul unui scut. Pentru că aşa-zişii “suspecţi” erau înarmaţi cu “proiectile improvizate făcute din zăpadă”.

A urmat o “bulgăreală” de pomină cu un grup de copii. Copleşiţi, poliţiştii au bătut în retragere.

Ca să fie limpede, iarna cu ger şi alunecuş nu înseamnă doar distracţie. Imagini cu un şofer care încearcă să plece cu maşina din locul unde era parcată, în centrul oraşului Seattle, au devenit virale. Localnicul care l-a filmat a avut şi un sfat: “Mai bine, nu!”

Nu școală de schi, ci școală pe schiuri. În Montana, elevii de clasa a doua au combinat materile obişnuite din orarul zilei cu sporturile de iarnă. Învăţătorul lor spune că lecţiile în aer liber sunt mai interesante pentru cei mici, iar mişcările pe schiuri îi ajută să aibă “o minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Îşi dezvoltă deprinderea cititului, iar cadrul natural oferă oportunităţi pentru învăţarea ştiinţelor, de exemplu.

loading...

Comments are closed.