Social

(video) O gaură în canalizare a format un patinoar pe o stradă din Durlești

Pinterest LinkedIn Tumblr

O porţiune din strada Caucazului din oraşul Durleşti s-a transformat peste noapte în patinoar. Asta după ce o gură de canalizare de pe strada Ion Creangă s-a înfundat.

Maşinile, dar şi pietonii au traversat drumul cu mare dificultate. După intervenţia reporterului nostru, la faţa locului şi-au făcut apariţia muncitorii de la Apă-Canal, care în câteva ore au inlaturat defectiunea, transmite Canal3.

Aici nu contează ce fel de cauciucuri sunt, de vară sau iarnă, fiindcă aici este gheaţă. Pe gheaţă maşina este greu de manevrat.

Aici s-a spart vreo ţeavă şi de asta este greu, dar cum a fost drumul stricat permanent aşa şi este. – Iată eu ţin frâna acum.

Duminică seara a început, de hram chiar şi ne-am gândit că poate o să vină, o să cureţe. S-a astupat şi iată se duce în tot satul mirosul.

Aseară curgea tot drumul. Aici la noi în fiecare săptămână este. Iaca se ţin de garduri, iaca cum merg înţelegeţi„.

Permanent pe Caucazului e apă, deatâta cred că nici nu face drumurile. E periculos, dimineaţă un taxist s-a oprit drept aici în fântână.” se plâng în unison locuitorii orășelului Durlești.

Potrivit primarului oraşului Durleşti, Eleonora Şaran, responsabili de reţeaua de canalizare care s-a defectat ar fi cei de la „Apă-Canal Chişinău”. La rândul lor, reprezentanţii întreprinderii de profil, spun că reţeaua se află în gestiunea primăriei.

A fost blocată reţeaua de canalizare ca rezultat a nerespectării de către consumatori a regulelor de folosire a reţelelor de canalizare centralizată. Reţeaua dată unde au fost efectuate lucrările de faţă, la moment nu este în gestiunea SA. „Apă Canal Chişinău”. Este în gestiunea primăriei oraşului Durleşti. ”

loading...

Comments are closed.