Alte știri

(Video) O icoană făcătoare de minuni din Odesa a fost adusă la Mănăstirea Ciuflea din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Icoana făcătoare de minuni Maica Domnului ”Odighitria”, care în greacă înseamnă „îndrumătoarea”, a fost adusă la Mănăstirea Ciuflea din Capitală din satul Baital, regiunea Odesa, transmite Publika.md. 

Ploaia nu i-a împiedicat pe enoriași să vină să se închine. Icoana a fost întâmpinată de un sobor de preoţi şi de credincioşi: ”Chiar am auzit de la lume că cei care au fost la Sfânta Mare Icoană, le-a ajutat Dumnezeu în foarte multe lucruri: la sănătate și la spor în gospodărie”, a spus o enoriașă.
 
”Am venit să mă rog pentru copii, pentru sănătate și pentru toate cele bune. Pentru toată familia, pentru toată lumea și pentru toată Moldova”, a spus altă femeie. 
 
Unii au venit chiar din România pentru a se închina. ”Vin destul de des în Chișinău, îmi place orașul. Am citit pe internet că a venit o icoană făcătoare de minuni din Baital. Am zis că dacă tot sunt venit în Chișinău să mă închin și eu la sfânta icoană, mai ales că suntem și în Postul Paștelui”, a spus un bărbat.
 
Icoana a fost descoperită în 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa. Părintele Antonie Cumpătă este cel care a duce icoana la Chişinău din 2011.
loading...

Comments are closed.