VIDEO // O nouă colaborare de succes: Delia și Connect-R lansează ”Fără Te Merau”

Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România.

Delia x Connect-R – Fara Te merau

De data aceasta, artista prezintă single-ul ”Fără Te merau” în colaborare cu Connect-R, prima piesă pe care cei doi o lansează împreună. ”Fără Te merau” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, versuri Delia, Connect-R și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul plin de culoare și influențe gipsy a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

De imaginea Deliei s-au ocupat Andra Manea (make-up), George Cozma (hair), iar styling-ul celor doi artiști a fost asigurat de Hilke Muslim.

Delia marchează aproape 100 de milioane de vizualizări pentru ”Bella Ciao”, video tribut Casa de Papel, un record important pentru artistă.

Delia – Bella Ciao

De curând, Delia a lansat piesa ”Miami” cu Johny Romano care va fi inclusă pe coloana sonoră a ”Miami Bici 2”.

Delia x Johny Romano – Miami

Tot anul acesta, publicul s-a putut bucura de ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

Delia – Sirena Apelor

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și ”Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită, dar și ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

Delia x HVNDS – SKNDL

Delia – Lololo

Total
0
Shares
Total
0
Share