Alte știri

VIDEO // O tânără a vrut să-și crească popularitatea pe Tik Tok și s-a filmat îmbrăcată în uniforma poliției. Ce pedeapsă va primi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, oamenii legii au fost sesizați despre un caz în care pe o rețea de socializare apare o tânără îmbrăcată în uniforma Inspectoratului General al Poliției într-o ipostază nedemnă de un angajat cu statut special.

Direcția Inspectare Efectiv a IGP s-a autosesizat imediat. Tânăra a fost identificată, aceasta nu este angajată a Ministerului Afacerilor Interne, are 22 de ani și este din Chișinău.
Fata își argumentează gestul prin faptul că a vrut să-și crească numărul de urmăritori pe Tik Tok.
Menționăm că tânăra a încălcat prevederile art. 324 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Uzurparea de calităţi oficiale prin folosirea ilegală a uniformei cu însemne distinctive, cu simbolica autorităţilor publice sau cu aspect similar ce ar permite confundarea, dacă nu este însoţită de săvîrşirea unei infracţiuni” și riscă o amendă între 900 și 2400 de lei.
Inspectoratul General al Poliției precizează că nu va tolera denigrarea imaginii instituției și a angajaților și amintește cetățenilor că destinația uniformei este alta și că poate fi purtată doar de persoanele cu statut special, în timpul serviciului.

loading...

Comments are closed.