Alte știri

(video) O tânără de 17 ani din Ungheni a ridicat publicul de la X Factor în picioare! Așa o „Lie Ciocârlie” nu ai mai auzit!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Valeria Marcu, o tânără de 17 ani originară din Ungheni a participat la concursul muzical de la București, X Factor. Valeria prin interpretarea sa a melodiei „Lia Ciocârlia” a ridicat publicul în picioare, câștigând inimile juraților.

Tânăra de doar 17 ani a reușit să combine cu succes saxofonul și o voce deosebită. Aceasta spune că e foarte mândră să ajungă la acest concurs. Pentru ea, saxofonul este este mai mult decât un instrument muzical, este un talisman. „O domnișoară cu un saxofon în mâini nu poate reprezenta decât eleganță, frumusețe, dar mai ales sexualitate”, a spus Valeria Marcu.

La întrebarea juratului Horia Brenciu, Valeria a dezvăluit că viitorul ei iubit „ar trebui să facă parte din domeniul ei, și aibă aceleași vise și aceleași speranțe”.

Valeria a acces în următoarea etapă a concursului cu 4 de „DA”.

Ungheneanca este elevă la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, studiază la Şcoala de Muzică Ungheni şi este laureată a mai multor concursuri muzicale naţionale şi internaţionale, transmite ungheni.org.

Totodată, pentru a trece mai departe, tânăra are nevoie de votul nostru!

Dragi prieteni, am nevoie de susținerea voastră. Astfel, pentru a putea ajunge in galele Live ale „X Factor”, am nevoie de votul vostru în aplicația XFactor timp de 24 de ore. Mai jos, puteți urmări prestația mea și nu în ultimul rând cele mai importante clipe din viata mea. Sper să vă impresionez ! Descarcați aplicația în telefon pentru a mă putea vota și pentru a mă urmări din nou pe micile ecrane”, a postat Valeria pe contul său de facebook.

Aplicația XFactor poate fi descărcată accesând aceste adrese:

loading...

Comments are closed.