Alte știri

(video) O tânără din Chișinău a devenit vedeta unui concurs de dansatori din Rusia! I-a făcut pe membrii juriului să se certe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rodica Bucșan din Chișinău a participat la emisiunea „Танцы” de la postul de televiziune TNT, concurs care are loc în Rusia. Tânăra în vârstă de 22 de ani a creat o atmosferă nemaipomenită reușind să trezească o ceartă în sensul bun al cuvântului între jurați.

Rodica a arătat un program solo iar cei patru membri ai juriului au intrat în conflict pentru că fiecare din ei dorea să vadă în propria echipă talentata dansatoare din Moldova. Tânăra a povestit că în copilăria a frecventat școala de dansuri de gală, iar mai târziu a decis să se reprofileze în stilul hip-hop.

Partea masculină a juriului nu a putut să-și ia ochii de la tânăra dansatoare care arăta un program bazat pe plasticitate, iar unul dintre aceștia și-a luat angajamentul să o pregătească pe Rodica pentru următoarea rundă. În următoarea rundă, Rodica se va duela cu alți 19 participanți pentru primul loc la prestigiosul concurs de dansatori.

loading...

Comments are closed.