Alte știri

VIDEO // O tânără și-a transformat Dacia Duster într-un dormitor. Rezultatul a devenit viral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Să transformi în dormitor o mașină Dacia Duster? Poate părea cel puțin o idee extravagantă, apărută ca urmare a plictiselii sau pentru că proprietarul dorește să iasă, neapărat în evidență.

Dar o tânără a demonstrat că se poate, iar filmulețul postat de ea pe YouTube a devenit, firește, viral, următoritorii fiind plăcut surprinși de inițiativa fetei, scrie cancan.ro.

Caracteristicile tehnice ale Daciei Duster au ajutat-o pe fată să își ducă la bun sfârșit proiectul. Firește, spațiul de locuit nu este unul impresionant, însă o astfel de transformare este potrivită călătoriilor în natură și campingului. Tânăra a început prin a rabata bancheta din spate. Ulterior a adus în mașina-dormitor o saltea, plus pături și perne. Mai simplu de atât nu se putea, iar multora li s-a părut surprinzător că nu s-au gândit și ei la o astfel de variantă.

Nu se poate vorbi despre confort la standarde înalte, însă fata este extrem de fericită și mulțumită de realizarea ei. Nemaivorbind despre faptul că Dacia Duster mai primește, iată, o notă bună.

Citește și: VIDEO // Un tânăr de 18 ani a pus dotări din anul 2019 pe o Dacie fabricată acum 45 de ani. Se deschide cu comandă vocală și are senzori de parcare

loading...

Comments are closed.