(video) O țară întreagă sub cod roșu de ninsoare. 14 oameni au murit de frig în Europa!

Ninsori abundente în Europa, oamenii ingheata de frig, cum va fi vremea, cod rosu de ninsori, oamenii in europa au inghetat de frig, ninge in toata europa, ninge in Moldova, cum va fi vremea in Moldova, cod rosu de viscol

În Europa, iarna provoacă mari probleme. 14 oameni au murit, până acum, din cauza gerului şi a ninsorilor abundente. Situaţiile cele mai dificile sunt în sudul Germaniei şi în Austria, unde este cod roşu de ninsori, transmite digi24.ro

Cele mai mari probleme sunt în Austria, ţară care se află aproape în întregime sub cod roşu de ninsoare, dar și în sudul Germaniei, după ce în ultimele zile tone de zăpadă s-au acumulat mai ales în zonele montane, unde stratul de omăt a ajuns la 3 metri. Sunt afectate numeroase staţiuni de ski, frecventate inclusiv de români. În cele două state peste 1.000 de kilometri de pârtii sunt închise. Cel mai grav este în Austria, unde numeroase localităţi sunt izolate de lume încă de sâmbătă. Se ajunge cu dificultate şi în multe faimoase staţiuni de ski, iar meteorologii avertizează că în toată zona Alpilor riscul de avalanşă este unul extrem.

În Germania, în multe zone din Bavaria drumurile sunt blocate sau închise, zeci de şcoli, grădiniţe şi licee şi-au oprit activitatea, multe trenuri au fost anulate.

Pe şosele s-au format cozi pe zeci de kilometri iar camioanele nu au mai putut înainta din cauza zăpezii şi poleiului de pe carosabil după cum puteţi vedea şi în aceste imagini pe care ni le-a trimis un telespectator Digi24. 19 ore a stat înzăpezit pe Autostrada A9 din Germania. Poliţia şi echipajele de urgenţă sunt mereu în mişcare, din cauza numărului mare de accidente.

Total
0
Shares
Total
0
Share