Alte știri

VIDEO // Oameni simpli, despre Cavcaliuc: „Un conducător puternic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

PACE are susținere în toată Republica Moldova, și nu doar. În timp ce echipele mobile PACE împart materiale electorale cetățenilor din întreaga țară, s-au „ciocnit” cu oameni care își exprimau părerea despre liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc. 

Unul dintre cetățenii întâlniți a ținut să menționeze că Gheorghe Cavcaliuc este „un om foarte bravo și un conducător puternic care-și obține scopurile puse”.

Partidul Acasă Construim Europa, condus de Gheorghe Cavcaliu, devine tot mai popular în Republica Moldova. Fiind un partid recent apărut pe arena politică, PACE se poziționează mai bine decât și-ar fi dorit unii concurenți electorali și obține tot mai multe șanse de a accede în viitorul Parlament. Într-un timp record, PACE numără peste 25.000 de membri și ocupă numărul 1 în buletinele de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Este de remarcat faptul că liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, aflându-se în fruntea MAI, a realizat nenumărate proiecte sociale. La fel își propune și în politică, cele mai importante priorități ale Partidului Politic PACE, fiind:

• Vom spori bugetul pentru sănătate și educație, ca să avem oameni sănătoși și un sistem de învățământ modern, care să corespundă cerințelor timpului și așteptările oamenilor;

• Familiile cu 3 și mai mulți copii vor primi lunar indemnizații de 9 mii de lei, iar vârstnicii, care și-au pierdut economiile după destrămarea URSS, își vor primii banii de la KNIJKĂ în raport de 1 rublă la 1 leu;

• Pentru oameni în epoleți vom garanta ridicarea prestigiului profesiei, un pachet social conform standardelor europene, salariu minim de 10 000 lei, dotare tehnică și materială. Pensie timpurie și locuință de serviciu garantată;

• Vom crea condiții pentru ca oamenii din diasporă să dorească să revină acasă și le vom ușura procesul de reintegrare;

• Vom susține dezvoltarea afacerilor și vom moderniza serviciile publice, cu excluderea birocrației;

• Ne vom axa pe prevenirea și combaterea corupției. Avem convingerea că hoții care ne fură țara și neamul merită doar pedeapsa cu închisoarea și confiscarea averilor dobândite ilegal.

„PACE este mereu aproape de cetățenii Republicii Moldova”, transmite formațiunea.

Membrii PACE îndeamnă moldovenii ca duminică, 11 iulie să-și facă prezența la urnele de vot și să aleagă nr. 1 din buletine – PACE.

loading...

Comments are closed.