Politic

(video) OccupyGuguță protestează împotriva guvernării: „Doar vorbe goale! Asta nu e dezoligarhizare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Membrii mișcării civice Occupy Guguță au protestat în această dimineață la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, din centrul capitalei. Tinerii au venit cu pancarte în care-și arătau dezamăgirea față de noua Guvernare. La locul protestului, a venit și un angajat al SPPS, care a încercat să convingă protestatarii să plece din acea zonă.

Mai mulți tineri din mișcarea Occypy Guguță, au venit astăzi să își arate nemulțumirea față de noua Guvernare. Înainte ca liderii statului să vină pentru a depune flori, de grupul de tineri s-a apropiat un reprezentat al Serviciului Pază și Protecție de Stat, pentru a-i îndemna să își mute locul manifestației. Tinerii însă au rămas pe poziții.

Pe pancartele protestatarilor erau mai multe cerințe față de noua Guvernare, care includea și promisiuni mai vechi, care nu au fost respectate. Astfel, cei de la Occupy Guguță au spus că „Asta nu e dezoligarhizare”, amintind că încă nu a fost prezentat nimic în ceea ce ține de expulzarea profesorilor turci și cine poară vina pentru această crimă. Un alt mesaj desprins de pe panouri a fost cu referire la terenul vândut ambasadei americane, tinerii au spus că „Stadionul este Republican”.


loading...

Comments are closed.