VIDEO // Ofițerii INI au identificat doi minori de 16 ani, implicați în circulația ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu procurorii PCCOCS, au identificat doi minori de 16 ani, implicați în circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari prin intermediul aplicației Telegram și contrabandă.

În rezultatul investigațiilor demarate de către polițiști s-a stabilit că minorii sunt parte a unui un grup infracțional, înființat anul trecut cu scopul de a organiza traficul ilicit de droguri în proporții deosebit de mari și contrabandă cu droguri pe teritoriul țării.

Minorii au fost depistați în flagrant în momentul ridicării drogurilor din raionul Ialoveni.

În urma efectuării percheziției corporale asupra acestora au fost depistate și ridicate 25 de pachețele ambalate cu bandă adezivă în care se afla substanță albă asemănătoare cocainei.

Totodată, în rezultatul percheziției în debaraua unui bloc locativ din capitală care ar aparține figuranților au fost depistate și ridicate: râșniță pentru prelucrarea drogurilor, un pachet de tip zip-lock cu substanță de culoare albă, asemănătoare cocainei, 3 pachete de tip zip-lock cu marijuana, seringi de 100 ml cu ulei asemănător hașișului, sute de seringi goale a câte 1 ml, două cântare electronice, ambalaje si etichete cu inscripția magazinului de vânzare a drogurilor online.

Valoarea estimativă a drogurilor depistate constituie 70.000 de lei.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate, iar pe caz a fost pornită o cauză penală pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari și contrabandă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share