VIDEO // Operațiunea „Mac-2020” în plină desfășurare. Ce au descoperit oamenii legii

Poliția Capitalei continuă să desfășoare razii în mun. Chișinău cât și suburbii în contextul operațiunii speciale ,,MAC-2020”. Astfel, ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție de comun cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigații au depistat în extravilanul din com. Budești plante de marijuană. Culturile bine îngrijite, au fost depistate pe un lot de pământ arabil pe care creştea porumb, fapt pentru care proprietarului lotului în vârstă de 60 de ani s-a ales cu anchetă pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

Astfel, toate plantele de marijuană depistate de forțele de ordine au fost smulse și  ridicate pentru a fi supuse expertizei specializate la CT-CEJ a IGP.

În dependenţă de rezultatele expertizei, bărbatul va fi documentat în conformitate cu legislația în vigoare.

Reamintim că, acțiunile desfășurate de Poliția Capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale ,,MAC 2020″ care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Total
0
Shares
Total
0
Share