Alte știri

(video) Organizația de sector PDM Botanica a adus sărbătoarea în sufletul copiilor orfani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația de sector al Partidului Democrat din sectorul Botanica, în frunte cu președintele acesteia, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Alexandr Bannicov au mers la Centrul Municipal de Plasament și Reabilitare a Copiilor de Vîrsta Fragedă pentru a aduce și în sufletul copilașilor de acolo sărbătoarea de 1 iunie.

În cadrul evenimentului, membrii OS PDM Botanica au împărțit cadouri și voie bună copiilor mai puțin fericiți. Totodată a fost desfășurat și un program distractiv pentru copii, în cadrul căruia mai mulți membri din organizația de tineret s-au deghizat în personaje din desene animate pentru a aduce buna dispoziție și zâmbetul pe fețele copilașilor.

Obiectivul acestei acțiuni este de a demonstra tuturor oamenilor că nu există copii străini, nu există copii care merită iubiți și care nu merită acest lucru. Membrii PDM Botanica speră că exemplul lor va fi urmat și de către alte persoane, organizații, iar copii din Centrul Municipal de Plasament și Reabilitare nu vor primi astfel de cadouri doar de 1 iunie.

Fiecare copil e o minune. Și fiecare copil necesită dragoste, grijă și căldură sufletească. Din păcate, nu toți din ei cunosc fericirea de a avea o familie, dar asta nu înseamnă că sunt diferiți sau altfel. Sunt aceeași fragili, naivi, neîndemânatici și foarte zglobii pici și necesită aceeași dragoste, poate chiar mai mult. Cu toții am fost la fel de mici și deci nu pot exista copii străini, fiece copilărie trebuie la fel prețuită și la fel susținută. Iubiți-vă copiii, iubiți copiii, la vârsta lor e tot de ce au nevoie. PDM Botanica vă-ndeamnă să le fiți alături de Ziua Internațională a Copilului!” a scris pe pagina sa de Facebook vicepreședintele Organizației de tineret al PDM Botanica, Roman Leșan.

loading...

Comments are closed.