Politic

VIDEO: Pacienții să aștepte! În timpul orelor de lucru, medicii unui spital din capitală au participat la o întâlnire cu Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

În loc să-și asculte pacienții, medicii de la spitalul clinic municipal Emilian Coțaga l-au ascultat preț de 40 de minute pe Andrei Năstase. Întâlnirea a avut loc astăzi dimineața. Șeful instituției medicale a afirmat însă că evenimentul ar fi avut loc în timpul ședinței ordinare, transmite TV8.md

În timpul întrunirii, fiecare dintre medicii prezenți la ședință au primit și câte un pliant electoral de la candidatului Blocului ACUM.

„În programul pe care îl aveți în față veți găsi toate prioritățile noastre.Programul meu este și pe internet”, a declarat Andrei Năstase.

„Întrunirea a început în jurul orei 08:00 minute. În total la ședință au participat peste 20 de medici. Este vorba de o întrunire ordinară care se face în fiecare săptămână. Andrei Năstase a venit la începutul ședinței. S-a vorbit despre campania electorală care se desfășoară în prezent”, a declarat pentru TV8, vicedirectorul spitalului, Vasile Tomuz.

Contactat de redacție, Andrei Năstase nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție.

Anterior, secretarul de stat Andrei Spînu a atenționat că Guvernul nu va tolera implicarea angajaților statului în campania electorală în timpul orelor, care în caz contrar riscă să fie demiși.

loading...

Comments are closed.