Alte știri

VIDEO // Partidele și alianțele de dreapta au distrus Moldova, este de părere Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidele și alianțele de dreapta, cele pretinse a fi pro-europene și pro-americane, au distrus Republica Moldova, este de părere Igor Dodon, liderul PSRM.

Șeful socialiștilor spune că Moldova s-a aflat în crize profunde în toate perioadele când dreapta era la putere și controla Parlamentul și Guvernul. De exemplu, în anii ’90, atunci când țara a fost condusă de dreapta, în Moldova era haos, iar Guvernul Sturza plătea pensiile și salariile în galoși. O situația dezastruoasă a fost și în perioada Alianțelor pentru Integrare Europeană 1, 2 și 3, din care a făcut parte și Maia Sandu, atunci când a înflorit corupția, trei bănci au fost jefuite, iar Aeroportul Internațional Chișinău a fost cesionat unei companii.

”Ce s-a întâmplat după 2009? Alianțele acestea pentru integrare europeană Nr.1, Nr.2, Nr.3, furtul miliardului, închiderea școlilor, concesionarea aeroportului, capturarea statului, creșterea corupției. Când s-au întâmplat toate acestea? Pe timpul guvernării partidelor de dreapta!”, a amintit Igor Dodon, președintele PSRM.

Dodon este sigur că cetățenii au înțeles aceste lucruri și nu vor mai susține astfel de partide.

loading...

Comments are closed.