Politic

(Video) Partidul Democrat finanțează posturile TV ale opoziției. Dovada că TV8, ProTV și TVC21 primesc bani de la PDM!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Televiziunile care constant critică actuala guvernarea, de fapt, primesc bani de la Partidul Democrat. Acest lucru a ieșit la iveală cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare din 2019.

În ultimele zile, telespectatorii moldoveni pot vedea la mai multe posturi, precum TV8, PRO TV sau TVC21, cum aceștia promovează spotul PDM prezentat la Adunarea Națională din 21 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

Acest spot este difuzat în orele de maximă audiență, chiar în cadrul emisiunilor în care moderatorii și invitații sar la gâtul democraților. În acest mod, ei mimează echidistanța pentru nu fi luați la întrebări de ce iau bani de la Plahotniuc. Astfel, așa-zișii jurnaliști independenți din Moldova confirmă zicala că banii nu au miros.

Acest caz o fost observat aseară și de unii deputați din Parlament: „Acum la TV 8 în ospeție la Natalia Morari, este nimeni altul decît Andrei Năstase… Și cînd colo, hop si Natalia Morari care este șef la acel TV, îi spune lui Năstase că trebuie să facă o întrerupe de publicitate… Despre faptul cum Natalia luptă cu Partidul Democrat, puteți privi mai jos… adică prin publicitate )) Priviți pînă la urmă ))” – a scris deputatul Grigore Novac pe Facebook.

Situația nu este una singulară, acest lucru se întâmplă și la alte porturi TV din țara noastră, precum ProTV unde lucrează Lorena Bogza sau TVC21 și altele. Dovezile le vedeți mai jos:

loading...

Comments are closed.