Actualitate

VIDEO // Partidul PACE, alături de eroii în alb, prin donații: „Vom fi lângă medicii noștri, vom oferi ceea de ce au ei nevoie”!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Indiferent de situația politică din țară, întotdeauna a existat un domeniu care mereu a fost neglijat. Este vorba despre sănătate. De-a lungul anilor au fost făcute și investiții și donații din partea partenerilor externi, dar din păcate, eficiența pentru cetățeni a rămas aproape zero. Spitalul raional din Criuleni a beneficiat recent de o donație sub formă de salopete și halate sterilizate, dar și fructe proaspete.  Donația a venit din partea Partidului Politic PACE, în frunte cu președintele Gheorghe Cavcaliuc.

„Pandemia globală de pe urma COVID-19 ne-a amintit, încă o dată în plus, cât de mult politicienii noștri au neglijat acest domeniu. Atât angajații acestui segment, cât și cetățenii. Prin urmare, noi am decis să ne implicăm, personal. Recent, am fost în vizită la Spitalul Raional Criuleni”, au menționat reprezentanții formațiunii PACE.

Cei din PACE au adus medicilor de la Criuleni salopete și halate sterilizate, dar și fructe proaspete.

„Cu siguranță, aceste lucruri sunt extrem de necesare angajaților din sistemul medical”, au mai menționat membrii PACE.

În acest context, reprezentanții spitalului le-au mulțumit pentru gestul nobil, pentru sprijinul instituției în lupta cu noul tip de Coronavirus și pentru aportul adus în tratarea pacienților.

De asemenea, astfel de acțiuni, din partea PACE, potrivit lor, sunt abia la început, iar în curând, vor fi prezenți în altă localitate.

„Vom fi alături de medicii noștri, vom oferi ceea de ce au ei nevoie! Gestul nostru este unul de mulțumire pentru acești oameni, care al doilea an consecutiv își dedică viața pentru a ne salva pe noi! Vă mulțumim”, potrivit Partidului Acasă Construim Europa.

Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc a îndemnat pe toți cei ce au posibilitate să doneze pentru susținerea medicilor noștri care luptă împotriva virusului COVID-19 și care se află în pericol și au nevoie de susținerea noastră.

Acesta campanie frumoasă este inițiată de trei femei de afaceri care sunt și membri PACE, Secretarul General Nadejda Tatarciuc și alte două doamne, vicepreședintele Organizației Republicane de femei Rodica Negrei și Natalia Guzun, precum și de către Președintele Organizației Raionale Florești, Iuliana Cojocaru.

Menționăm că partidul politic PACE, nu este la prima acțiune de acest gen. Pe lângă multiplele donații pe care le fac cei din formațiune, recent Gheorghe Cavcaliuc, liderul Partidului Acasă Construim Europa, precum și colegii săi din formațiune, împreună cu societatea care s-a consolidat exemplar la apelul inițiatorilor, au plantat  PARCUL PACE, format din 4111 copaci de tei, în memoria celor care au fost doborâți de COVID 19.

Iar acesta este doar unul dintre proiectele  unice pe care le-a adus și implementat în Republica Moldova Gheorghe Cavcaliuc, care este și cel mai tânăr președinte de partid din țara noastră și este cunoscut pentru o deschidere deosebită pentru schimbare spre tot ce-i nou și inovativ.

loading...

Comments are closed.