VIDEO // Partidul Schimbării se va lansa în campania electorală în fața Hotelului Național din Chișinău

Astăzi, 10 octombrie, Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării și candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a anunțat că partidul său se va lansa oficial în campania electorală sâmbătă, 14 octombrie, în fața Hotelului Național din Chișinău.

În discursul său, Gligor a subliniat că Hotelul Național este una dintre victoriile Partidului Schimbării împotriva corupției din Primăria Chișinău. Acest obiectiv nu a fost demolat și este protejat astăzi datorită acțiunilor lui Gligor și ale lui Sergiu Tofilat, vicepreședintele Partidului Schimbării, care au luptat pentru a apăra proprietatea statului și patrimoniul orașului și pentru a trage la răspundere infractorii din spatele schemei imobiliare.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, Partidul Schimbării va prezenta programul electoral, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, precum și candidații la funcțiile de primar în mai multe suburbii ale orașului și candidații la funcțiile de consilieri municipali.

Gligor a făcut un apel către cetățeni să îi susțină și să li se alăture în această campanie electorală.

Total
0
Shares
Total
0
Share