VIDEO // Partidul Șor a organizat un flashmob, în timp ce ANRE aproba tarifele majorate la energia electrică

Partidul Șor a organizat un flashmob, în timp ce ANRE aproba tarifele majorate la energia electrică. La miting au participat și deputați din cadrul BCS, dar și consilieri municipali ai Partidului Șor.

Cu pancarte în mâini, cetățenii au scandat lozinci împotriva actualei guvernări și au solicitat tarife mai mici.

Diana Caraman, deputat BCS, a declarat că evenimentul de astăzi a fost organizat din cauza unui motiv neplăcut, dar cetățenii nu pot fi indiferenți de acțiunile actualilor guvernanți.

Deputatul comunist Muduc Valeriu, prezent la flash mob, a vorbit despre incompetența celor din PAS, iar cu această ocazia a cerut oamenilor să scandeze și să ceară demisia guvernării PAS.

”Incompetența ne aduce la sapă de lemn. Nu se mai poate de motivat cu războiul de alături și cu problemele altor țări. Nu vorbim despre nimeni și nu învinuim, dar cerem rezultate în activitatea lor, rezultate pentru popor. Au venit ca să facă mai bine, ca acest popor să trăiască mai bine. V-ați asumat, stimați colegi, fiți buni și executați! Nu faceți treabă, plecați!”, a declarat Muduc.

Caraman, deputat, a reiterat că membrii ANRE au salarii mari și nu sunt afectați de majorarea tarifelor, iar din acest motiv milionarii nu pot examina astfel de subiecte.

Valerii Klimenko, consilier municipal, a subliniat, printre altele, creșterea datoriilor externe ale Republicii Moldova, bani pe care tot cetățenii vor trebui să-i întoarcă din buzunarul propriu.

Astăzi, la cererea furnizorilor, ANRE a aprobat un tarif de 4,77 lei pentru un kWh pentru clienții Premier Energy, iar moldovenii de la nordul țării vor achita un preț de 4,81 lei pentru fiecare kWh de energie electrică. Noile tarife vor intra în vigoare începând cu data de 4 noiembrie 2022.

Total
0
Shares
Total
0
Share