Alte știri

VIDEO // PAS spune că după anticipate e gata să guverneze cu PSRM sau Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul interimar al PAS, Igor Grosu spune că nici nu vrea să se gândească la alte alegeri anticipate și că, indiferent de rezultat, trebuie de găsit o soluție, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Grosu spune că trebuie să prevaleze maturitatea și interesul public, astfel că indiferent de rezultatul acestor alegeri anticipate este necesar, în viziunea politicianului, de găsit o soluție pentru a forma un guvern și a gestiona problemele actuale ale țării.

Respectiv, liderul PAS admite o coaliție de guvernare împreună cu PSRM sau cu Partidul Șor, dat fiind faptul că toate sondajele arată că PAS de unul singur nu va reuși să obțină o majoritate, iar partidele care vor intra în viitorul Parlament sunt anume cel al socialiștilor și al lui Ilan Șor.

”Noi nu avem dreptul să supunem și societatea, și clasa politică, dar însăși statul, da? oamenii, noi nu avem dreptul, Doamne ferește, eu nu cred că o să ajungem la acest scenariu și nici teoretic nu vreau să încercăm cumva să se acrediteze această idee. Indiferent care ar fi rezultatul după alegeri, trebuie de găsit o soluție. Noi trebuie să ne mobilizăm și după alegeri să lăsăm supărările, maturitatea trebuie să prevaleze și interesul public”, a declarat Igor Grosu, în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: Igor Grosu evită să răspundă dacă PAS se va uni cu Renato Usatîi

loading...

Comments are closed.