Externe

(video) Pasagerii unui avion au scăpat ca prin minune după ce nava în care se aflau a luat foc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dale Earnhardt, un fost pilot Nascar, și familia sa au scăpat nevătămați după ce avionul în care se aflau a luat foc în momentul în care a aterizat pe un aeroport din Tennessee.

Accidentul aviatic s-a produs după ce imediat ce aeronava a aterizat pe Aeroportul Municipal Elizabethton a ieșit de pe pistă și a ajuns pe spațiul verde unde a izbucnit în flăcări, transmite Libertatea.ro

Cei aflați înăuntru au reușit, însă, să iasă înainte ca flăcările să ajungă la combustibil și să se producă o explozie.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum pompierii încearcă să stingă flăcările și se poate vedea epava complet distrusă a aeronavei.

Dale Earnhardt, 44 de ani, a fost singurul pasager dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru tăieri și abraziuni minore, scrie ABC News. Earnhardt, câștigător de două ori al Daytona 500, s-a retras din Nascar în 2017 și acum este comentator sportiv.

Plane crash on stoney Creek. Looks like everyone out okEdit: Earnhardt Jr.'s plane. Everyone is out and ok.-first responders were already on the scene that's why I didn't intervene. I'm not trained. -i made no money off the video. It was to show he was ok.

Опубликовано Scott Reis Четверг, 15 августа 2019 г.

loading...

Comments are closed.