Alte știri

VIDEO // Patru indivizi, reținuți în capitală, cu droguri asupra lor în valoare de 200 000 lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a  patru tineri, care urmau să comercializeze o cantitate impunătoare de droguri.

Angajații poliției imediat au dispus mai multe măsuri speciale de investigație și urmărire penală. Astfel în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Botanica, indivizii au fost reținuți în flagrant pe o stradă din sec. Râșcani a capitalei.  Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 și 40 ani, anterior judecați pentru infracțiuni analogice. În cadrul verificărilor în automobilul cu care se deplasau suspecții a fost depistat un pachet în care se afla masa vegetală cu miros specific.

În cazul în care aceștia ar fi reușit comercializarea drogurilor, erau să obțină un profit de circa 200 000 de lei.

Toate probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Actualmente ei este cercetați pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar  conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 de închisoare

loading...

Comments are closed.