(Video) Pavel Filip la întâlnire cu profesorii din Strășeni: împreună putem regândi întreg sistemul de educație!

Pavel Filip la întâlnire cu profesorii din Strășeni, putem regândi întreg sistemul de educație din moldova, elevii de la scoala, parinti educatie familie, monica babuc ministerul educatiei, pdm plahotniuc, partidul democrat 

Candidatul PDM pe circumscripția 20, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi cu profesorii de la Strășeni. Democratul a discutat cu caderele didactice despre reformele implementate de guvernare în domeniu Educației în ultimii 3 ani, dar și despre acțiunile care necesită a fi realizate în următorii ani.

“Sunt convins că cea mai mare bogăție a noastră sunt oamenii și chiar cred că putem regândi întreg sistemul de educație de la noi din țară. Știu că avem potențialul necesar pentru aceasta. De acest lucru m-au convins și profesorii din Straseni, energici și plini de optimism”, a spus Pavel Filip.

La rândul lor, profesorii și-au exprimat speranța că Pavel Filip va câștiga mandatul de deputat la alegerile din 24 februarie și va continua să facă fapte bune pentru raionul Strășeni, dar și pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

“Se fac schimbări spre bine, am toată stima și tot respectul față de Pavel Filip, noi strășenenii îl susținem”, a spus o profesoară. “Dacă dumnealui își va îndeplini toate promisiunile pe care le-a făcut, educația va crește și vom avea o țară prosperă cu copii educați”, a spus altă profesoară.

Urmăriți întreg reportajul video mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share