Alte știri

(video) Plahotniuc trimite miniștrii în teritoriu: În fiecare vineri ședința Guvernului se va desfășura în raioane diferite!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul briefingului săptămânal organizat de către Partidul Democrat din Moldova, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc a anunțat că există necesitatea ca miniștrii să meargă mai mult în teritoriu pentru a fi mai eficienți în rezolvarea problemelor din fiecare raion.

Conform liderului PDM, în fiecare zi de vineri, cabinetul de miniștri va merge în raioane diferite a țării unde se vor întâlni cu autoritățile locale, medici, cadre didactice și alte categorii de cetățeni. Există nevoie de implicare mai activă a guvernului pentru identificarea și rezolvarea problemelor acute a raioanelor.

În acest context, întregul cabinet de miniștri, în frunte cu prim-ministrul, de câteva ori pe lună își va desfășura activitatea în teritoriu. În zilele de vineri, va fi organizat un desant al întregului guvern în câte un raion, miniștrii vor avea posibilitatea să se întâlnească cu autoritățile locale, agenții economici, cadre didactice, medici și alte categorii de cetățeni inclusiv în satele Moldovei” a declarat Vlad Plahotniuc în cadrul briefingului.

În opinia liderului PDM, comunicarea directă, prezența propriu zisă într-un anumit raion ar putea facilita identificarea problemelor și găsirea unor decizii și soluții pentru rezolvarea acestora. „Pentru cetățenii Republicii Moldova, ar fi o bună oportunitate să discute nemijlocit cu miniștrii, să caute împreună soluții pentru rezolvarea problemelor pe care ei le au.” a mai declarat Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.