(video) Poliția despre “telefonul furat al deputatului PAS”: “Perciun a semnat o recipisă că nu mai are pretenții”

dan perciun, telefon furat deputat, fractiunea pas, blocul acum deputati
 

Poliția Capitalei a venit cu o reacție în privința situației create în jurul deputatului blocului ACUM, Dan Perciun, care a spus că în cadrul flashmobului organizat în spatele Guvernului i-a fost furat telefonul mobil. Reprezentanții Poliției au comunicat pentru presă că deputatul nu a depus nici o plângere și a semnat un document conform căruia nu mai are pretenții în acest sens.

Ieri, 23 mai, în fața casei Guvernului din str. Al. Pușkin, a fost organizat un flashmob de blocul ACUM. Astfel, în scopul asigurării ordinii și securității publice, pentru a nu avea loc careva încălcări și a reacționa imediat la toate solicitările, au fost antrenați un număr suficient de polițiști la menținerea odinei de drept.

Ulterior, după finisarea măsurilor din centrul capitalei, în sursele mass-media a apărut o știre precum că deputatului fracțiunii PAS, Dan Perciun, i-a fost sustras telefonul mobil. În acest context Poliția informează că acțiunile care au avut loc în centrul capitalei s-au desfășurat fără careva încălcări a ordinii publice, careva reclamații din partea participanților la acțiune nu au fost recepționate.

Totodată, în urma verificării teritoriului unde au avut loc măsurile, în adiacentul scărilor din fața casei Guvernului, de către polițiști fiind depistat un telefon mobil. În urma verificărilor a înștiințărilor parvenite la serviciul de urgență 112, careva apeluri cu privire la sustragere sau pierdere a telefonului mobil nu erau înregistrate. Telefonul fiind ridicat de forțele de ordine, cazul fiind înregistrat în registru de evidență a înștiințărilor referitoare la infracțiuni și incidente, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și stabilirea proprietarului.

Aproximativ în jurul orei 15.00, la sediul Direcției de Poliție mun. Chișinău s-a prezentat deputatul fracțiunii PAS, Dan Perciun, comunicând că și-a pierdut telefonul mobil în timpul desfășurării flashmob-ului din centru capitalei. În acest context în cadrul materialului el fiind audiat cu privire la caz. Telefonul mobil fiindu-i reîntors proprietarului, totodată careva pretenții față de cineva nu are. Acest lucru fiind confirmat prin recipisa pe care a scris-o”, se spune în comunicat.

Menționăm că ieri, într-un articol la noi pe site am încercat să demonstrăm că schemele în Google Timeline pot fi desenate manual. Având la mână un ghid al Serviciului Google, am testat modul în care se editează cronologia și locațiile din Google. Pentru cei care nu au văzut acest video ieri, vă invităm să îl priviți mai jos, pentru a vă convinge de faptul că oricine poate schița propriul traseu virtual în mod manual.

Total
0
Shares
Total
0
Share