Alte știri

(Video) Poliția i-a arestat: Doi tineri din Strășeni și Ialoveni au furat 1 300 000 lei din sediul unui SRL

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri originari din Strășeni și Ialoveni, au fost reținuți ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii din Strășeni în comun cu ofițerii Direcției crime grave a Inspectoratului Național de Investigație, fiind bănuiţi de furt în proporţii deosebit de mari, săvârşit în anului 2018.

La finele lunii martie 2018, poliția din Strășeni a fost sesizată precum că persoane necunoscute, prin forțarea barelor metalice și a geamului, au pătruns pe timp de noapte, în sediul unui SRL din orașul Strășeni, unde dintr-un safeu au sustras mijloace bănești. Prejudiciul cauzat fiind de circa 1 300 000 lei.
 
Ca urmare a măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor de urmărire penală, întreprinse de polițiști sub conducerea Procuraturii din Strășeni, suspecții au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârsta de 25 și 26 de ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare.
 
În cadrul acțiunilor de investigaţii, polițiștii au stabilit că banii sustrași au fost investiți de suspecți în bunuri imobile: procurarea unui apartament în municipiul Chișinău, loturi de teren în orașul Strășeni și mijloace de transport. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina. Tinerii se află în arest pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.
 
De la începutul anului curent pe teritoriul țării au fost înregistrate 2431 cazuri de furt, comparativ cu perioada analogică a anul 2018, s-a stabilit o descreştere cu 513 cazuri.
loading...

Comments are closed.