Actual

VIDEO // Polițiștii au reținut un individ suspectat de comiterea unei escrocherii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani, în urma acțiunilor desfășurate au reținut un individ suspectat de comiterea unei escrocherii. Acesta s-a prezentat cu o identitatea falsă și a dus în eroare o companie prestatoare de servicii de închirieri de trotinete electrice. Prejudiciul cauzat este de 5200 lei. Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 27 de ani și este originar din r-nul Soroca.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Precizăm că acesta urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul de a închiria o trotinetă electrică pentru un termen de 24 de ore, au încheiat un contract, oferind date false, după care bunul obținut l-a vândut unei persoane necunoscute cu prețul de 1500 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind cercetat penal pentru furt. Acesta este cercetat penal în stare de libertate iar conform legislației penale în vigoare riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.