Alte știri

VIDEO // Polițiștii de frontieră, în misiuni de patrulare la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Stimați cetățeni, purtați corect masca, păstrați distanța fizică și respectați regulile sanitare în locurile publice” sunt îndemnurile angajaților Poliției de Frontieră, aflați și astăzi în misiuni de patrulare în municipiul Chișinău. 

De dimineață, în cadrul unei discuții cu patrulele pregătite pentru monitorizări în capitală, conducerea Poliției de Frontieră a reiterat importanța și necesitatea oferirii unui suport colegilor din alte subdiviziuni ale Ministerului Afacerilor Interne, astfel ca împreună să fie asigurată respectarea de către cetăţeni a măsurilor impuse de autorităţi. Totodată, fiind înregistrate zilele trecute cazuri de depistare a persoanelor care au probleme cu legea, s-a cerut ca fiecare patrulă să prezinte în continuare maximă atenție.

La ziua de ieri, polițiștii de frontieră au identificat un agent economic care a încălcat regimul de carantinare, dar și au atenționat mai mulți locuitori ai municipiului Chișinău despre obligativitatea respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției de tip COVID-19.

În semn de apreciere a serviciului impecabil desfășurat în condițiile de prevenire și combatere a pandemiei legate de răspândirea COVID-19, cinci polițiști de frontieră au fost decorați cu medalii și cadouri.

loading...

Comments are closed.