Social

VIDEO // Polițiștii din Ialoveni a prins doi șoferi băuți și doi motocicliști fără permise de conducere: „Ștergeți mustățile, ați băut vin roșu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest weekend, mai mulți conducători auto au fost documentați de polițiștii din Ialoveni, pentru diverse încălcări rutiere.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pe parcursul zilelor de odihnă, oamenii legii au depistat mai multe încălcări ale Regulamentul Circulației Rutiere, comise de conducătorii auto, pe teritoriul raionului.

Polițiștii au stopat și documentat un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un automobil de marca „Honda” în localitate Gangura, având o concentrație de alcool de 0,89 mg/l, fără a deține dreptul de a conduce.

În cadrul acțiunilor de documentare, polițiștii au stabilit că automobilul aparține unui client al unui autoservice din mun. Chișinău, lăsat pentru lucrări de reparație. Astfel, automobilul a fost ridicat la parcarea specială a IP Ialoveni.

Un alt bărbat de 50 de ani, a fost stopat de polițiști în timp ce conducea un automobil de marca „Volkswagen” în localitatea Văsieni, cu o concentrație de 0.38 mg/l alcool în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale în baza art. 264/1 Cod Penal, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Totodată, alți doi tineri de 22 și respectiv 23 de ani, au fost depistați în localitățile Văsieni și Malcoci, în timp ce conduceau motociclete, fără a deține dreptul de a conduce, respectiv unitățile de transport au fost ridicate la parcarea specială a IP Ialoveni, iar pe cazurile date au fost inițiate procese contravenționale.

La fel, pe parcursul celor două zile s-au produs 3 accidente rutiere cu încălcarea regulilor de circulație rutieră, soldate cu deteriorarea bunurilor materiale. Persoanele ce se fac vinovate de producerea accidentelor rutiere, urmează a fi sancționate conform prevederilor Codului Contravențional.

 

 

 

loading...

Comments are closed.