Alte știri

(Video) Polițiștii și procurorii au deconspirat activitatea unui grup criminal în municipiul Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigații a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au deconspirat activitatea unui grup criminal, specializat în creșterea, păstrarea și comercializarea pe teritoriul mun. Chișinău și în suburbii, a drogurilor.

Pe parcursul documentării, au fost identificate mai multe persoane care făceau parte din grupul criminal organizat, ce aveau rolurile bine determinate. Astfel în urma acțiunilor întreprinse au fost identificate persoanele care comercializau, precum și mai multe persoane care procurau droguri pentru propriul consum.
 
La data de 25 martie, 2019, polițiștii și procurorii au efectuat un șir de percheziții, la domiciliile persoanelor implicate în schema infracțională, în urma cărora, au fost ridicate droguri de tip marijuana, în cantități deosebit de mari.
 
Până la moment au fost reținute două persoane, cu vârste cumprinse între 32 și 40 ani, față de care, la solicitarea procurorilor a fost aplicată măsura preventivă, arestarea preventivă, pe un termen de 30 zile.
 
Menționat că, printre consumatorii de droguri, a fost identificat și un avocat care și-a recunoscut vina și a predat benevol drogurile pe care le păstra asupra sa și în automobilul personal. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, făptuitorii riscă pedeapsa sub formă de închisoare, pe un termen de la 7 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.