Alte știri

(Video) Preotul Ghenadie Valuță prezintă o emisiune religioasă la un canal TV afiliat PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Una spune la televizor și alta face în viața de zi cu zi. Preotul Ghenadie Văluță este autorul emisiunii „Să luăm aminte” la NTV Moldova, un program despre semnificația sărbătorilor religioase în viața creștinilor ortodocși.

Ultima emisiune prezentată de Valuță a fost chiar în această duminică. În cadrul ediției, preotul care a târât câinele cu mașina, a vorbit enoriașilor despre bunătate, credință în Dumnezeu și smerenie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Drept măritori creștini, dacă ne doare trupul ne ducem la spital să-l vindecăm, dacă avem probleme cu psihologia ne ducem la Spitalul de Psihiatrie, însă dacă avem probleme cu duhurile rele, ca de obicei, tratamentul este doar în Biserică. Spre regret, oamenii confundă bolile psihice cu cele duhovnicești și în loc să-l ducă pe bolnav la biserică îl duc la spitalul de psihiatrie și mai tare îl îndrăcesc”, a spus Ghenadie Valuță.

Amintim că el este unul din preoții implicați activi în viața politică din Moldova. În 2016, Valuță l-a susținut pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale. Mai mult, potrivit Ziarului de Gardă, preotul a donat aproape 50 de mii de lei pentru cadidatul PSRM. De menționat că NTV este unul din canalele de televiziune din țara noastră care promovează o politica pro-rusă, respectiv anti-europeană, și totodată este o sursă media loailă socialiștilor.

Mai jos puteți vedea ultima emisiune a lui Văluță la NTV. 

Poza este făcută pe 21 iulie 2019 – în aceeși zi în care a apărut emisiunea de mai sus la televizor.

Semnează Petiția, Preotul Ghenadie Văluță să fie judecat, pentru că a legat câinele de mașină și l-a târât pe asfalt, ghenadie valuta igor dodon, tortura animalelor, 

loading...

Comments are closed.