Alte știri

VIDEO // Președintele Donald Trump a ieșit din spital ca să-și salute susținătorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Donald Trump, care primește tratament pentru COVID, a ieșit duminică pentru scurt timp din spitalul Walter Reed unde este internat, dorind să-și salute susținătorii strânși în fața instituției medicale de la bordul unui SUV de culoare neagră, transmite Telegraph.md, cu referire la Digi24.ro

Președintele stătea pe locul din dreapta spate și purta mască, la fel și bărbatul care stă pe locul din față, cel mai probabil acesta fiind un membru al echipei de securitate.

Scena a luat pe toată lumea prin surprindere, presa nu a fost anunțată despre o astfel de acțiune, iar jurnaliștii au transmis un protest oficial în acest sens.

Martorii observaseră însă că autoritățile începuseră să blocheze circulația în zona intrării în spital. La scurt timp după aceea a ieșit coloana prezidențială și s-a îndreptat către acea parte a străzii unde erau adunați câteva zeci de susținători ai președintelui, relatează CNN. Coloana a rulat cu viteză foarte mică, iar susținătorii l-au putut vedea pe președinte făcându-le cu mâna din mașină, ceea ce a provocat o adevărată dezlănțuire de entuziasm.

VIDEO // Accident mortal într-un supermarket. Mai multe rafturi au căzut peste clienți și angajați

 

loading...

Comments are closed.