Externe

(video) Președintele Turkmenistanului a făcut un cadou inedit femeilor de 8 martie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe rețelele de socializare dar și pe mai multe canale de pe YouTube au apărut fragmente cu prestația președintelui Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov, unde el având o chitară în mână interpretează hit-ul anilor ’80, „Karakum”. Interesant faptul că filmările au avut loc pe 8 martie, iar spectatorii au putut vedea înregistrările abia la data de 17 martie.

După cum transmite „Hronicile Turkmenistanului”, președintele Gurbangulî Berdîmuhamedov a participat la concertul dedicat sărbătorii de 8 martie. Cei prezenți au reacționat foarte călduros când au auzit vestitul hit „Karakum”. Chiar și femeile rezervate de obicei au prins ritmul și au început să danseze în timp ce bărbații aplaudau.

Mass media locală scrie că în concertul de 8 martie propriu zis nu a fost pomenită prestația președintelui dintr-un motiv necunoscut. Telespectatorii turkmeni au avut șansa să își vadă liderul cântând abia la data de 19 martie.

Gurbangulî Berdîmuhamedov este președinte al statului turkmen din anul 2007 fiind succesorul lui Saparmurat Niiazov care era supranumit drept părinte al poporului turkmen.

loading...

Comments are closed.