VIDEO // Primăria Chișinău va sesiza procurorii și CNA. Detalii

Primăria municipiului Chișinău va sesiza procurorii și CNA în cazul unui teren sechestrat după o licitație publică organizată în 29 martie.

”Se încearcă prejudicierea Primăria Capitalei cu 95 de milioane de lei, după ce s-a comis un atac raider și acțiuni ilegale. Imediat după vânzarea unui teren din preajma Circului, în valoare de 95 de milioane de lei, acesta a fost sechestrat printr-o decizie a executorului judecătoresc.

Este o acțiune organizată și îndreptată împotriva municipalității. Colegii de la Direcția juridică și Direcția Arhitectură vor pregăti demersurile necesare către Procuratura Generală, Procuratura Anticorupție, CNA și SIS în legătură cu atitudinea executorului judecătoresc.

Încearcă să ne fure și să ne lipsească de 95 de milioane de lei. Cu acești bani, de exemplu, poți asfalta toată strada Albișoara și bd. Decebal. Anterior, au mai fost astfel de probleme, însă noi am acționat și am anulat interdicțiile. Acum, observăm că se încearcă, din nou, pe diferite căi să fure acest teren”, a declarat Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share