Alte știri

VIDEO // Primul partid din Moldova care s-a prezentat la CEC pentru înregistrarea în cursa electorală este PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul politic Acasă Construim Europa (PACE) este primul partid care s-a prezentat la CEC pentru a  depune astăzi, 14 mai, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate.

La eveniment sunt prezenți Secretarul General Nadejda Tatarciuc, Prim – Vicepreședintele PACE Denis Roșca, Vicepreședintele PACE Alexandru Grumeza, precum și Avocații și Juriștii PACE.

Aceștia s-au prezentat la CEC în dimineața de astăzi, la ora 08:00, fiind primii care au venit.

„Astăzi am venit cu colegii noștri să depunem actele pentru alegerile parlamentare. Ca de obicei PACE arată că suntem bine pregătiți. Suntem, la propriu, primii aici. Avem un set de documente pregătit minuțios și suntem încrezători că vom reuși cu brio să depunem actele pentru a putea acasă să construim Europa,” a declarat Secretarul General Nadejda Tatarciuc.

La rândul său, vicepreședintele PACE Denis Roșca, a declarat, din sediul CEC, că „este timpul ca cetățenii să facă alegerea corectă, iar noi am fost primii care a făcut acest pas.”

Potrivit reprezentanților PACE, prioritar pentru ei sunt interesele cetățenilor și rezolvarea cât mai rapidă a problemelor cu care ne confruntăm cu toți în ultima perioadă.

„Eu personal voi veni cu soluții concrete pentru domeniul sănătății și sportului, pentru a rezolva problemele stringente. Cu siguranță, muncind împreună, vom reuși să aducem un trai la nivel european la noi acasă”, a menționat vicepreședintele PACE Alexandru Grumeza.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat anterior că va începe să primească documentele necesare pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând de vineri, 14 mai.

Menționăm că perioada de depunere a dosarelor se va încheia pe 11 iunie iar alegerile parlamentare anticipate din Moldova sunt programate pentru 11 iulie 2021.

loading...

Comments are closed.