VIDEO // PROBE: Usatîi, după ce l-a spionat pe Filat, gata să se retragă din cursa electorală și să meargă drept candidat independent

După ce l-a urmărit ilegal pe Vlad Filat în 2020, Usatîi nu poate dormi nopțile. Mai mult, acesta este gata și să se retragă din cursa electorală. Despre aceasta a anunțat președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, care face noi dezvăluiri despre ilegalitățile lui Usatîi, fiind invitatul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Filat, în toamna anului trecut a fost urmărit de către structura ilegală a lui Renato Usatîi. Politicieni cu o astfel de reputație dubioasă și cu legături cu lumea criminală și care are un propriu serviciu de urmărire tainică trebuie trași la răspundere nu votați în parlament. Dacă ne permitem ca bandiții să ajungă la putere niciodată nu va fi ordine în țară”, a menționat Cavcaliuc, în platoul emisiunii, prezentând și probe în acest sens.

Totodată, Cavcaliuc a făcut dezvăluiri în acest sens, despre primarul de Bălți și l-a învinuit de filaj și șantaj și acum câteva zile. Potrivit lui Gheorghe Cavcaliuc, Usatîi a construit un serviciu de filaj ilegal din care fac parte foști angajați ai SIS, ai MAI și ai diferitor structuri de pază și securitate.

Mai mult, Cavcaliuc a menționat că potrivit informațiilor pe care le deține, Usatîi activează la indicația serviciilor secrete a altor state.

Potrivit lui Cavcaliuc, Usatîi nu poate dormi nopțile. Își învinuiește și își bănuiește echipa de toate eșecurile lui.

Asta în timp ce oamenii cei mai apropiați îl trădează și a ajuns să fie disperat la culme că nu trece în Parlament.

„În urma unor sondaje, când PACE a luat în jur de 5% iar Blocul său electoral nu a ajuns nici la 5%, el s-a gândit chiar și să iasă din Bloc și să meargă independent mai departe în cursa electorală, doar pentru a ajunge în parlament, pentru că înțelege că echipa sa nu muncește deloc și nu va trece . Spun asta în premieră și am probe în acest sens”, a mai menționat liderul PACE.

Cavcaliuc a prezentat și o înregistrare audio în acest sens, unde Usatîi îi ceartă pe membrii echipei sale, și spune că este gata să se retragă din cursa electorală și să meargă ca candidat independent.

„Eu am obosit să vă tot rog să plasați ceva pe rețelele sociale. Poate singur să lucrez cu activiștii din raioane dacă voi nu aveți timp pentru asta, pentru că eu am impresia că voi mă ignorați și nu transmiteți mai departe ce trebuie de făcut. Poate eu să mă duc să mă înscriu ca candidat independent, până îmi mai permite legea, pentru ce îmi mai trebuie Blocul dacă voi nu faceți nimic?” se arată în înregistrarea audio prezentata de Cavcaliuc în  platoul emisiunii.

Liderul PACE  a mai adăugat că urmează și alte dezvăluiri foarte importante și picante.

Total
0
Shares
Total
0
Share