VIDEO // Procurorii au reținut un taximetrist care șantaja o chelneriță

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea unui chișinăuian de 58 de ani pentru șantajarea cu răspândirea imaginilor intime ale unei femei, dacă aceasta nu i-ar fi oferit suma de 1000 euro.

Femeia cu vârsta de 40 de ani, însă, în timp scurt l-a denunțat pe bărbat autorităților de drept. Au urmat percheziții cu sprijinul angajaților „Fulger” la domiciliul și automobilul bănuitului. Urmare a examinării telefonului acestuia, au fost depistate și extrase poze și secvențe video cu caracter intim ale femeii șantajate.

Bănuitul care activa în calitate de taximetrist a intrat în posesia imaginilor intime ale femeii care muncea ca și chelneriță, după ce și-ar fi cumpărat telefonul de la un amic, în care se conțineau acele imagini. Anterior, acesta a fost cercetat de oamenii legii pentru furt și jaf.

Urmează ca procurorii PCCOCS să-i prezinte bărbatului reținut învinuirea, pentru ca ulterior cercetării probelor să determine necesitatea aplicării arestului preventiv. Între timp, acesta beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Total
0
Shares
Total
0
Share