Politic

(Video) Procurorul General interimar comentează tranzacția privind Aeroportul Chișinău: A avut loc, sau nu? Ce spune el

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timp ce compania NR Investments Ltd, care aparține baronului Rotschild, anunță ferm că a încheiat tranzacția de procurare a 95% din acțiunile Avia Invest SRL, adică Aeropotul Chișinău, autoritățile noastre dau neputincioase din umeri.

Anterior președintele Dodon și premierul Maia Sandu asigurau că a fost blocat procesul de semnare a contractului, deci cum a fost posibilă vânzarea Aeorportului către Rotschild? Nici chiar Procurorul general interimar, Dumitru Robu, nu a putut da un răspuns clar la această întrebare. El a declarat că trebuie să verifice informația.

Cât privește alte întrebări, ce ține de dosarul PSRM privind finanțarea ilegală din extern, dosar intentat de fosta conducerea PG, sau despre dosarul PDM privind așa-zisă uzurparea a puterii, Robu de asemnea nu a dorit să ofere nici un detaliu. Vedeți video mai jos – sursa: Realitatea.md 

Amimtim că, potrivit noilor proprietari ai Aeroportului din Moldova, vînzarea a fost coordonată direct cu Maia Sandu și ministrul Economiei Vadim Brînzan. Pe de altă parte, doamna premier neagă acest lucru.

vinzarea aeroport chisinau, brinzan maia sandu rotschid

loading...

Comments are closed.