Social

(video) Proiectul „Șinu Roma” a realizat o investigație umoristică! Cine este beneficiarul final al falșilor cerșetori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul umoristic „Șinu Roma” a publicat astăzi o nouă ediție a emisiunii pe pagina de Facebook. De data aceasta, a fost o parodie la materialul realizat de Ziarul de Gardă, care a demonstrat că cerșetorii sunt persoane absolut sănătoase (fizic). Doar că, în cadrul emisiunii Șinu Roma, beneficiarul final al afacerilor cu cerșetori, este unul neașteptat. Conform acestei investigații umoristice, Maia Sandu ar fi cea care strânge banii de la cerșetorii falși.

În filmuleț apar câteva persoane câteva persoane care cerșesc la marginea drumului și la un moment dat, sunt deconspirați de autorii clipului, aceștia ne având probleme de sănătate. La fel ca și în reportajul celor de la Ziarul de Gardă, persoanele deconspirate se comportă agresiv.

La un moment dat, toți acei falși cerșetori ajung să ducă banii în același loc, sub o piatră, la umbra unui copac. Spre sfârșiul clipulețului, apare și Maia Sandu, care se pare că e beneficiarul final al acestei afaceri. Când a fost întrebată de „jurnalist”, aceasta spune că este o capcană realizată de Plahotniuc și ea nu are nici o vină.

loading...

Comments are closed.