VIDEO // Protest împotriva Maiei Sandu la Congresul PPE

Președintele Maia Sandu a avut parte de o primire mai puțin călduroasă în România, la București, unde a participat la Congresul Partidului Popular European (PPE), scrie Eureporter.

Potrivit sursei citate, mai mulți români și moldoveni care locuiesc în România au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva politicilor Maiei Sandu. Aceștia au fost reuniți de poziția lor comună împotriva autorităților actuale din Chișinău.

“Moldova este o dictatură” a fost unul dintre pancartele purtate de protestatari. “Dictatură” a fost cuvântul văzut în mare parte printre toate sloganele. Potrivit publicației, manifestanții păreau a fi extrem de nemulțumiți de faptul că președintele moldovean încearcă să-și rezolve propriile probleme pe seama lor.

Participarea la congresul PPE nu a fost singurul eveniment din programul lui Sandu în București. Ea a avut discuții cu președintele român Klaus Iohannis, premierul polonez Donald Tusk, premierul irlandez Leo Varadkar și președintele Senatului român Nicolae Ciucă.

“Un astfel de program încărcat vorbește doar despre un lucru, și anume că Moldova are nevoie foarte mult de ajutor. Dar cu ce cost? Nu poți aresta pe toată lumea”, menționează publicația.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share