Politic

(video) Protest inedit la ceremonia de lansare în campania electorală al lui Andrei Năstase: Vrem WC-uri publice în toată capitala

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Vadim Ungureanu a desfășurat o acțiune de proteste în dimineața zilei de sâmbăta, 28 aprilie. Anume în această zi, candidatul unic al Platformei DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase s-a lansat în campania electorală pentru alegerile din capitală.

Ungureanu a instalat un WC public în fața Institutului Muncii, unde a și avut loc ceremonia de lansare în electorală. Cu ajutorul unui megafon, jurnalistul a încercat să obțină condiții mai bune pentru locuitorii capitalei prin includerea în programul electoral al lui Năstase a instalării WC-urilor publice în cât mai multe locuri din capitală. În opinia jurnalistului, problema WC-urilor, sau mai bine zis a lipsei acestora este una foarte importantă și dureroasă pentru locuitorii și oaspeții capitalei.

Inițiativa aceasta însă a stârnit nemulțumiri din partea membrilor și a susținătorilor Platformei DA. Ungureanu a fost primit foarte agresiv de către participanții la ceremonie, chiar dacă nici nu a intrat în interiorul clădirii. Jurnalistul i-a întrebat pe membrii ce îl insultau și îl înjurau cum se simțeau protestând alături de Igor Dodon și Renato Usatîi, dar nu a primit nici un răspuns pe măsură.

Andrei Năstase, Igor Dodon, Renato Usatîi, Partidul Nostru, Platforma DA, PSRMLiderul staff-ului electoral al lui Andrei Năstase, Alexandru Machedon a ieșit la discuții cu Ungureanu și a dat de înțeles că s-ar putea ca acest subiect să fie pus în discuții. La rândul său, protestatarul a promis că în cazul în care va fi inclus în programul electoral instalarea WC-urilor publice, anume el va face campanie electorală pentru candidatul Andrei Năstase.

Amintim că Vadim Ungureanu nu este la primul conflict cu reprezentanții Platformei DA. Mai mult de atât, Inspectoratul de Poliţie Cimişlia a deschis o cauză penală pe fapt, în urma incidentului care a avut loc în data de 12 iunie, când jurnalistul Vadim Ungureanu a fost agresat de liderii şi simpatizanţii Platformei „DA”.

Video-ul a fost trimis la redacția noastră de către un cititor fidel.

loading...

Comments are closed.