Externe

(video) Protestatar în scaunul cu rotile, trântit pe jos de jandarmi, la manifestația „vestelor galbene”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția franceză este dur criticată pentru modul în care a gestionat situația unui protestar pașnic, aflat în scaunul cu rotile. Polițiștii l-au trântit pe acesta din scaun, în timp ce încercau să îl îndepărteze cu forța din zona în care „vestele galbene” demonstrau împotriva guvernului.

În imagini, se vede cum protestatarul aflat în scaunul cu rotile este înconjurat de polițiști, care îi spun că trebuie să părăsească drumul. Ei încearcă apoi să îl îndepărteze cu forța, dar scaunul se mișca greu, împotmolit în nămol, transmite digi24.ro.

Un alt protestatar intervine pentru a da o mână de ajutor, însă tensiunile escaladează când unui jandarm i se pare că protestatarul în scaunul cu rotile este înarmat. În urma confruntării, bărbatul cu dizabilități este trântit cu scaunul pe jos.

Clipul a fost filmat în timpul protestelor „vestelor galbene”, care a au avut loc în acest weekend. Presa franceză critică intervenția jandarmilor, precizând că bărbatul în scaun cu rotile nu a fost arestat, iar scaunul a fost grav avariat în urma incidentului.

loading...

Comments are closed.