VIDEO // PSRM la 24 de ani de la fondare: ”Este cea mai importantă forță politică din țară și așa va fi și în continuare”

Igor Dodon spune că PSRM este cea mai importantă forță politică din țară și așa va fi și în continuare, în contextul aniversării formațiunii a 24 de ani de la fondare, transmite Telegraph.md

Dodon spune că este mândru că sub conducerea sa, din 2011 încoace, PSRM a reușit să devină cea mai importantă forță politică din țară ce a învins de două ori în alegerile parlamentare, a reușit în premieră să avem în fruntea Chișinăului un primar care a fost candidatul unui partid de stânga, de două ori a promovat în funcție başcanul din Găgăuzia, iar reprezentanții Partidului Socialiștilor se află la conducerea a zeci de raioane.

”Eu că Partidul Socialiștilor va rămâne și  în continuare una din cele mai importante forțe politice din Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale săptămânale.

Citește și: Voronin despre teza lui Sandu de a pune în funcții oameni fără experiență: ”Am avut guverne fără experiență, dar care pretindeau că sunt cinstiți. Și unde am ajuns? La miliardul furat”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share