VIDEO // Răspunsul Maiei Sandu pentru Rusia: ”Numărul diplomaților ruși rămași în Republica Moldova este suficient pentru a asigura servicii de calitate”

Numărul diplomaților ruși rămași în Republica Moldova este suficient pentru a asigura servicii de calitate. Este răspunsul șefei statului la acuzațiile aduse de către Ministerul rus de Externe, care s-a arătat nemulțumit de decizia autorităților Republicii Moldova de a reduce numărul personalul diplomatic și tehnico-administrativ al Federației Ruse la Chișinău, scrie tvn.md

„Sunt sigură că numărul angajaților Federației Ruse este suficient să asigure servicii de calitate. În general relația noastră cu Federația Rusă are de suferit dramatic după ce Rusia a atacat Ucraina și ucide oameni nevinovați, distruge orașe și sate din Ucraina”, a declarat președintele Maia Sandu.

Amintim că Ministerul rus de Externe a venit cu o reacție după ce 45 de diplomați ruși au fost nevoiți să părăsească Republica Moldova. Reprezentanții ministerului au declarat că „această mișcare neprietenoasă a Chișinău va avea, fără îndoială, consecințe asupra relațiilor ruso-moldovenești”.

Total
0
Shares
Total
0
Share