Politic

VIDEO // Reacția lui Ilan Șor, după noile percheziții: ”Maia Sandu se teme teribil de protestele antiguvernamentale și face tot posibilul pentru a le zădărnici”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu se teme teribil de protestele antiguvernamentale și face tot posibilul pentru a le zădărnici și a-i împiedica pe oameni să ajungă la manifestații. Este reacția liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, făcută în contextul perchezițiilor din această dimineață, organizate de CNA și SIS, la oficiile teritoriale ale formațiunii.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„De frica teribilă de proteste, la indicația guvernării, reprezentanții instituțiilor de forță au întreprins, în această dimineață, o misiune specială. Doar că aceasta nu este legată de căutarea banilor lui Spînu, ai lui Recean sau ai bandiților, ci are legătură cu Partidul „ȘOR”. Mai exact, în mai multe localități ale țării, au fost efectuate zeci de percheziții de către procurori, ofițerii CNA și SIS, la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”. Pe lângă teama de proteste, prin astfel de acțiuni, actuala guvernare urmărește să le ia oamenilor și ultima bucată de pâine de la gură și să-i împiedice să ajungă la manifestațiile antiguvernamentale”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, susține Ilan Șor, protestele antiguvernamentale vor continua.

„Maia Sandu, te asigur că toate aceste acțiuni nu ne vor opri să obținem ce ne-am propus. Și anume, să părăsiți țara, iar în Moldova să fie organizate alegeri parlamentare anticipate oneste, care ne vor permite să construim un stat în care fiecare cetățean să trăiască bine, să aibă parte de confort și siguranță”, a conchis Ilan Șor.

Următorul protest național va avea loc duminică, 23 octombrie, la ora 15:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

loading...

Comments are closed.