Politic

VIDEO // Reacția lui Ilan Șor, după reținerea foștilor deputați: ”Descinderile și reținerile de astăzi sunt parte din spectacol”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce procurorii au anunțat efectuarea unor percheziții și rețineri în dosarul privind pretinsa corupere a unor foști deputați, Ilan Șor, liderul Partidului Șor, a condamnat acțiunile oamenilor legii și sesizează o implicare politică. Mai mult, deputatul atrage atenția că descinderile și reținerile de astăzi sunt parte a unui show pentru a distrage atenția de la crizele din țară.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Bine ați revenit la teatrul absurdului din Republica Sandustan, cu Maia pe post de regizor principal și Robul de la Procuratură, pe post de scenarist. Chiar mă gândeam, citind ultimele știri despre dezastrul scumpirilor, către cine își vor îndrepta dulăii mascați de această dată, ca să deturneze atenția oamenilor de la adevăratele probleme.

Vă atrag atenția că, astăzi, cea mai mare întreprindere de panificație din țară, S. A. Franzeluța, a anunțat oficial că scumpește pâinea. Acesta este un semnal foarte clar că adevărata criză a scumpirilor abia începe și că ceea ce urmează este un adevărat cataclism socio-economic. În mentalul colectiv, scumpirea pâinii se asociază direct cu criza alimentară, iar asta provoacă automat frământări majore în societate.

Ieri, a început oficial prăbușirea leului, despre care eu personal vă atenționez de multă vreme…

Am avut și o știre pozitivă, doar că, în scurt timp, a fost și ea întoarsă pe dos de acești nenorociți de la putere. Este vorba despre reducerea prețului de achiziție a gazului, care însă nu se va regăsi și în facturile consumatorilor finali. Au spus-o clar și răspicat: gazul s-a ieftinit, dar oamenii vor plăti oricum prețuri majorate și încă retroactiv, pentru că ea, guvernarea, are nevoie de bani! Iar cel mai simplu e să-i ia din buzunarele cetățenilor.

Sunt subiecte de interes major, cu impact real în societate, prin urmare, se aplică tactica distragerii atenției, veche de când lumea, prin organizarea de circ gratuit. Descinderile și reținerile de astăzi sunt parte din spectacol și nu cred că există vreun om în țara asta care să nu conștientizeze acest lucru. Și, după cum ne-am obișnuit deja, victimele show-ului cu mascați sunt adversarii actualei guvernări, adică opoziția, nicidecum hoții și incompetenții de la putere, care prejudiciază statul zi de zi și sărăcesc tot mai mult populația.

Iar faptul că printre cei vizați sunt și colegi de-ai mei din Partidul „ȘOR” nu mă surprinde. Noi le stăm ca un os în gât, iar de aici hărțuielile și intimidările fără sfârșit. Este un risc asumat și vă asigur că asta nu ne va opri și nici nu ne va închide gura.

Eu vreau să le transmit însă acestor popândăi, care execută ordine politice ilegale, că această guvernare își trăiește ultimele zile și se zbate în agonie. Așa că, foarte curând, fiecare dintre ei va răspunde personal, pentru crimele pe care le comit. Noi știm foarte bine cine sunteți și vă promit că nu scăpați, de această dată”, a declarat Șor.

loading...

Comments are closed.